Sunday, October 23, 2016

Makeup makeup...semua pun naaaaak!!

=======================================
ARGHHHH STRESS!! NK PILIH MANA SATU NI?
=======================================
Teringin nak pakai semua basic makeup set Geeboo...tapi tak dak bajet?? Jangan risau....
Yaa Sis faham tak semua mampu nk beli sekaligus RM165 satu set tu....so Sis suggestkan untuk beli dulu HD FULLCOVER (foundation Geeboo)...Harga baru RM49 saja...
Dah ada foundation tu (the main product in basic makeup set) barulah beli hat len sikit2....
Boleh ja mix2 dengan bedak yang lain...
Hebatnya foundation geeboo ni sebab,
✔️sesuai semua jenis skin
✔️tutup pori
✔️ringan dan selesa
✔️nampak natural dan wellblend ke kulit
✔️tahan lebih 6 bulan
Confirm lah hampa akan puas hati ^^...ramai dah pakat repeat order...takkan nk tunggu tengok saja org pakat segak??
psst : tak yah nk natural look, no makeup sangat lah kalau kulit muka x macam emma maembong hehehe...emma maembong pun makeup ala2 nude....hihihi gurau jaaaa :P jangan sentap...
Mega 29
Ur Agent Geeboo
0195690004

No comments: