Thursday, October 20, 2016

Bestnya foundation Geeboo niiii !!!!

Teringin sangat nak beli basic makeup set??? Tapi tak mampu??? Yaaa sis faham, xsemua mampu nak beli sekaligus RM165 kan...meh sis bagi tips...

Mula2 yang paling penting beli dulu -----> Geeboo hd fullcover (foundation) harga RM49 saja....sbb foundation mcm main product dlm set ni....(nnt scroll baca feedback dari customer pasal goundation ni ya ^^)

Pastu beli primer pulak RM35 sebagai makeup based, bagi nmpk muka lebih flawless....

Pastu beli loose powder RM29, supaya minyak2 kt muka dapat di serap...finishing yg bg glow kt muka...nmpk sekata....

Last sekali belilah pro fix spray, RM19 saja, utk setkan makeup kita, bagi stay elok ja kt muka tu....dan juga segarkan wajah kita...

Kalau nk lagi best, beli brush utk apply, foundation dgn loose powder RM 35... nk beli kt tempat lain pun boleh...

Beli sikit2, last2 eh? Dah cukup satu set basic makeup aku niii....haaa kan.... mau dengan tak mau ja ^^....


Meh kita tengok pulak feedback yang dah pakai foundation hdfullcover ni...memang best ^^....tak rugi pun try....







So rasa teringin nak try? Meh whatsapp sis terus 0195690004 ^^...setiap pembelian satu set akan dapat free gift ^^

No comments: