Monday, October 10, 2016

Snow Powder a.k.a Bedak Sejuk Geeboo ^^

Hiiii.....meh sis memperkenalkan Snow Powder a.k.a bedak sejuk luar biasa rangkaian produk dari #geeboo....

Apa yang bestnya Snow Powder ni?

🍀kulit korang lebih lembut dari biasa
🍀jerawat boleh kecut
🍀Ruam boleh sembuh
🍀baby boleh guna
🍀parut makin pudar
🍀pori semakin kecil
🍀wajah lebih cerah
🍀sejukkan dan segarkan wajah serta bersih

Minyak berlebihan mula stabil

Nak tahu kenapa ?
SNOW POWDER
💝menarik toksin dari wajah korang seterusnya menarik toksin dari jerawat sekaligus mengecutkan jerawat
💝skin lembut khasiat rosewater+turmeric+pearl
💝rasa segar pada wajah dari menthol ice dirumus untuk snow powder


Cakap saja tak dak testimonial macam tak best jugak kan...meh kita tengok feedback dari pengguna Snow Powder ni.....

Selepas semalaman guna SNOW POWDER GEEBOO ,Treatment lengkap untuk kecutkan jerawat,biji-biji ruam dan jerawat halus.




BABY PUN PAKAI SNOW POWDER!😱

Skin baby ni jadi kasar akibat ruam/alergik.lepas pakai Snow Powder ni
.RUAM HILANG TERUS,SKIN PUN DAH LEMBUT SEMULA TAU😍😍😍

Korang nak skin lembut macam baby ?

Meh whatsapp sis 0195690004 ^^

No comments: