Wednesday, November 30, 2016

Apa niiiii? Pakai bedak tapi bercapuk2?? Tak best pulak tuuuu...

 Haaaa ada masalah dak nk cari bedak yang sesuai lepas pakai foundation? Selalunya lps pakai foundation, mesti pakai bedak....kadang bila bedak xsesuai, muka jadi gelap or terlebih putih sampai kelabu hahaha..... 

Taaaaapi masalah tu dapat di atasi dengan penggunaan loose powder dari geeboo nii...sebabnyaaaa??? 
1. loose powder geeboo ni translusent taaaau...sooo kalau yang berkulit gelap, xperlu risau nnt jadi putih ka, or terlebih gelap ka...sbb bedak ni translucent (transparent)

2. Loose powder ni jugak serap minyak...dia akan settingkan makeup kita x berminyak...stay glowing koooot....

 Haaaa best x? Ke best?? Hehehe...harga???? Mampu miliklah semesti ya...hanya RM45 sahajaa.. Tahan berapa lamaa?? Berbulan2 lamanyaaa...pki sikit ja dah cantik kooooot.... 
Nak try? Boleh terus whatsapp sis na 0195690004 ^^ 

Pssssst : sis memiliki kulit yg sangat sensitif, bila pki bedak yg ada bahan kimia, sure gatai2 bila berpeluh....taaaapi tidak dengan loose powder dari geeboo ni ^^... 
#cikbeegeeboo
0195690004

No comments: