Saturday, January 21, 2017

Sabun Pudarkan Jeragat

"Ruby, aku teringin la nk try produk geeboo, tapi aku xdak bajet"

ok hang nk try apa? Skincare ka makeup?

"skincare lah...muka aku mcm kering, tapi rasa mcm berminyak"

oooooo mayb kombinasi la tu kot....kalau kita nk tau kering ka dak muka kita, lepas kita basuh muka, muka kita jadi tegang ja tu, kering la tu, kalau muka jadi lembap, muka berminyak la tu..

"ooooo mcm tu...kalau aku nak pakai pencuci muka saja boleh dak?aku bkn rajin sangat pun nk pki cream siang malam pagi petang hehehe"

Boleh aih, tapi result dia lambat la...

"hmmmm xpalah lambat pun...so gena?"

sbb kulit hg kombinasi hang beli dua sabun ni, organic facial wash, dengan poaura soap....kalau hg rasa muka berminyak, cuci mika dgn poaura soap.....kalau hg rasa muka kering hang guna organic facial wash

"ok2 boleh lah, nak dua tu"

Baaaaaik.... ^^

so tak rugi pun kita ada dua sabun ni..apa ingredient dan fungsi dia??? Jom baca kt bawah ni....

POAURA SOAP ( 80g)
👇👇👇👇👇👇👇
🍁avocado oil,argan oil,cucumber,aloevera ,papaya,licorice,etc
base glycerin

FUNGSI
👉membersihkan wajah serta liang pori,mencerahkan,memlembabkan,memudarkan parut,membuang sel kulit mati.

===================================

ORGANIC FACIAL WASH (60ml)
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🍁Basil,lemon,avocado,licorice,papaya,etc
lebih 20bhn terbaik.base oil.

Fungsi
👉utk kulit bermasalah,kulit kering,pudar pigmentasi,rawat jeragat & jeragat,mencerah semulajadi,lembabkan kulit hingga 99%,anti jerawat dan jeragat

===================================
Silap haribulan pakai sabun saja pudar jergat...best kan???

#geebooproduct

Nak try? Meh whatsapp 0195690004
Agen sah geeboo

No comments: