Tuesday, January 1, 2013

Giveaway Tahun Baru 2013 Business Card/Tag Card 3 Box = 300 pcs

Hi semua!! Ini adalah sticky post sehingga 1 Januari 2013, jadi sila scroll ke bawah untuk info yang lain ^^

Bersempena Tahun Baru 2013 yang bakal menjelma ni, dan bersempena tarikh yang cantik ni 20.12.2012 jugak, saya dengan berbesar hati ingin menganjurkan .......

Giveaway Tahun Baru 2013

Apa pentingnya business card/tag card ni? 
  • bagi blogger, bila ada gathering or apa2 event, boleh pas2 business card masing2 je kan, tak payah susah2 nak tulis2 kan...boleh simpan ^^
  • bagi peniaga online,  boleh berikan kepada customer, senang customer nak contact kalau nk buat pembelian lagi ^^
  • untuk tag card khasnya bakal pengantin, boleh buat kad terima kasih, kt belakang tu ada calender 2013, sure orang simpan...or terpulang lah nak letak apa2 pun tak kisah, felxible, janji orang hargai dan simpan :) 
Apakah yang korang akan dapat jika terpilih giveaway ni?
  • 3 kotak business card/tag card bersamaan 300 keping kad
  • printing fullcolor depan belakang
  • free design, sama ada nak saya designkan atau dah ada design sendiri terpulang
  • free postage dan semuanya FREE!!!!
So, tak mau lagi??? hehehe tapi bersyarat yer darlingnesss sekalian ^^

Syarat-syaratnya senang sahaja :
1. Terbuka kepada semua blogger, tak kisah yang ada business ka, yang blogger saja ka  (mesti ada blog)..
2. Mesti like page facebook Beauty Daisy
3. Buat entry pasal giveaway ni, xkisah mcm mana sekalipun, simple ka, kreatif ka terpulang...
4. tinggalkan komen berserta link entry blog yang korang dah publish tu yer ^^..nanti saya akan pi melawat :)
5. Pemenang di kira berdasarkan cabutan undi oleh saya dan juga entry blog yang menarik. 3 Pemenang akan di pilih, Hadiah utama 3 kotak bussiness card, 2 orang hadiah saguhati ^^

Antara bussines card dan tag card yang pernah saya hasilkan ^^...semuanya mengikut kehendak customer...InsyaAllah sedaya upaya saya berusaha untuk mengikuti kehendak customer...

 

So apa tunggu lagi, spread the best giveaway ni, mana tau korang berpeluang besar untuk dapat ^^
Segala pertanyaan boleh teruskan email kepada saya firbee@gmail.com :)


Photobucket

7 comments:

Liyana Ahmad said...

saya join..:)

http://lifestoryofliyana.blogspot.com/2012/12/giveaway-tahun-baru-2013-dari-blog.html

Hannan I said...

menarik untuk join.. done joined!!
http://sayahannan.blogspot.com/2012/12/giveaway-tahun-baru-2013-business.html

AyongAtikah Zaid said...

assalamualaikum...ayong nak join ye...nasib baik sempat...suka kad kalendar tu..hehe...thanks for organizing this giveaway!
http://ayongatikah.blogspot.com/2013/01/giveaway-50-giveaway-tahun-baru-2013.html

Liyana Ahmad said...

xsabar nak tah ipa mng..;)

Ujie said...

ni masih terbuka lagi ke? bila tamat?
menarik!

LanaBusyBee said...

sorry ujie, dah tamat...Beauty Daisy tengah membuat perbincangan untuk memilih siapa pemenang giveaway ni ^^

AyongAtikah Zaid said...

x sbr jugak nak tau sape mng..hehe...=)